Przysmaki liofilizowane

Przysmaki liofilizowane

Przysmaki liofilizowane

Kostki suszone metodą liofilizacji, czyli suszenia po zamrożeniu, to 100% mięso wołowe, wątroba lub ryby. Smakują tak samo dobrze, jak świeże. Nie pozostawiają tłustego uczucia na rękach, nie zlepiają się. Liofilizacja to naturalny sposób konserwacji żywności, który utrzymuje jakość i wartość odżywczą świeżych składników. Mięso uzyskane ze zwierząt żyjących w norweskiej przyrodzie gwarantuje, że Wasz pupil będzie zadowolony.

Wartości odżywcze (wątroba): białko 66,7%, tłuszcz 12,7%, wilgotność 3,0%

Wartości odżywcze (mięso wołowe): białko 35,3%, tłuszcz 53,6%, wilgotność 1,1%

Wartości odżywcze (dorsz): białko 87,3%, tłuszcz 3,0%, wilgotność 0,5%

Znajdź sklep

Najkrótsza droga do przyrody